Privacybeleid

 

Algemeen:

Van Leussen Van den Broek Notarissen respecteert uw privacy en gaat uiterst zorgvuldig om met van u ontvangen persoonlijke gegevens. De door u achtergelaten persoonlijke gegevens worden in overeenstemming met geldende wettelijke bepalingen (de Wet Bescherming Persoonsgegevens) verwerkt.

Gegevens:

Bij en/of na bezoek van deze site verwerkt en verzamelt Van Leussen Van den Broek Notarissen twee soorten gegevens:

  1. Statistische geanonimiseerde gegevens over het bezoek van de Van Leussen Van den Broek Notarissen website (hieronder vallen o.a. gegevens over het aantal bezoekers van deze website, gegevens over welke pagina's bezocht worden en van welke websites bezoekers afkomstig zijn).
  2. Persoonlijke gegevens die u zelf op deze website aan Van Leussen Van den Broek Notarissen verstrekt heeft (waaronder contactgegevens zoals: naam, e-mail adres en telefoonnummer). Indien u aangeeft op de hoogte gebracht te willen worden van de diensten van Van Leussen Van den Broek Notarissen, kan Van Leussen Van den Broek Notarissen de door u opgegeven persoonlijke gegevens combineren met verzamelde statistische gegevens om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Doeleinden:

Van Leussen Van den Broek Notarissen verwerkt en verzamelt persoonlijke gegevens uitsluitend met het doel om u, op uw eigen verzoek, adequaat te kunnen informeren over de diensten van Van Leussen Van den Broek Notarissen. Statistische geanonimiseerde gegevens worden verwerkt om inzicht te krijgen in de bereikbaarheid van de Van Leussen Van den Broek Notarissen website en worden aangewend om de Van Leussen Van den Broek Notarissen website te optimaliseren. Van Leussen Van den Broek Notarissen verwerkt uw persoonlijke gegevens uitsluitend voor interne doeleinden en verstrekt geen van de van u ontvangen persoonlijke gegevens aan derden.

Beveiliging:

Van Leussen Van den Broek Notarissen heeft voldoende interne technische en organisatorische voorzieningen getroffen voor de beveiliging van uw persoonlijke gegevens. Alleen medewerkers van Van Leussen Van den Broek Notarissen die uw persoonlijke gegevens nodig hebben voor de uitvoering van hun werkzaamheden, hebben toegang tot uw persoonlijke gegevens.

Op de Van Leussen Van den Broek Notarissen website zijn diverse links te vinden naar websites die niet van Van Leussen Van den Broek Notarissen zijn. Van Leussen Van den Broek Notarissen is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacybeleid van deze andere websites.

Aangezien Van Leussen Van den Broek Notarissen veel waarde hecht aan een duidelijk en transparant privacybeleid, zijn alle verbeteringen en aanvullingen op ons beleid zeer welkom. U kunt hiertoe een e-mail richten aan info@leussenbroek.nl.

 

....omhoog