Ondernemingspraktijk

Binnen Van Leussen Van den Broek notarissen is de sectie ondernemingsrecht een aparte afdeling, die zich volledig toelegt op de ondernemingsrechtpraktijk.

De sectie ondernemingsrecht werkt nauw samen over de drie vestigingen, zodat wij binnen een groot gebied toegankelijk en bereikbaar zijn. Onze juristen binnen de vakgroep ondernemingsrecht zijn door hun jarenlange werkervaring en opleidingen zeer thuis in alle aspecten van dat rechtsgebied. Door de prima samenwerking met de ondernemers en hun adviseurs komen wij tot een succesvol eindresultaat voor de ondernemer. Al deze factoren bij elkaar zorgen ervoor dat ons team ondernemingsrecht in onze regio een unieke positie inneemt.

Wij zijn actief voor het midden-en kleinbedrijf, maar ook voor de eenmanszaak of starter. Daarnaast is er binnen onze sectie specifieke kennis aanwezig met betrekking tot de agrarische sector, de maritieme sector, het onderwijs, ziekenhuizen en andere non-profit instellingen. Hoewel wij van oudsher een sterke binding met de regio hebben, weet men ook van ver buiten de regio de weg naar ons kantoor te vinden.

Wij adviseren en begeleiden onder meer op de volgende gebieden:

  • oprichten van rechtspersonen
  • opstellen en wijzigen van statuten
  • overnames
  • aandelenoverdrachten
  • keuze van rechtspersoon of soort onderneming
  • reorganisaties en herstructureringen
  • het verzorgen van fusies en splitsingen

Wij stemmen onze diensten volledig af op de vraag van onze cliënten. Voor de kleine ondernemer vervullen wij de rol van huisnotaris, voor grotere bedrijven doen wij dit in teamverband met andere adviseurs als fiscalisten en accountants. Meedenken met onze cliënten staat voorop. De kwaliteit van onze juristen in combinatie met onze uitstekende automatisering maakt dat wij snel en efficiënt kunnen werken.

Wilt u meer informatie? Of heeft u nog onbeantwoorde vragen? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar onder nummer 0184-641600. 

Meer contactinformatie vindt u op onze contactpagina.

Diensten

Ondernemingsrecht

Snel contact

Wilt u meer informatie? Vul hieronder uw vraag in en wij nemen graag contact met u op. Indien u een offerte wenste aan te vragen vult u dan het volgende formulier in!