notaris mr. Jennes Goes

Het notariaat is Jennes met de paplepel ingegoten. Zijn opa en naamgenoot J.A.N. Goes was zaakwaarnemer-administrateur, met taken die ook tot die van de notaris behoorden. In 1973 werd zijn vader, mr. D.C. Goes, in Molenaarsgraaf tot notaris benoemd en was daarmee de grondlegger van het huidige kantoor.

Na het plotseling overlijden van zijn vader, rondde Jennes zijn studie af en trad hij begin 1996 in dienst als kandidaat-notaris op ons kantoor in Molenaarsgraaf. Het kantoor was Jennes volledig bekend. Minstens zo belangrijk was zijn bekendheid met de vele cliƫnten, de streek en diens cultuur. Een kantoor midden in de Alblasserwaard, zeer landelijk gelegen, zeer toegankelijk en open, gestoeld op een sterke no-nonsense cultuur. Een plek waar hij zich als geboren en getogen Alblasserwaarder tot op de dag van vandaag thuisvoelt. De cirkel is rond: notaris in Molenaarsgraaf, in het protocol waar zijn vader ook ooit deel van uitmaakte.

Notarissen

Snel contact

Wilt u meer informatie? Vul hieronder uw vraag in en wij nemen graag contact met u op. Indien u een offerte wenste aan te vragen vult u dan het volgende formulier in!