notaris mr. Caroline van Rooijen

De loopbaan van notaris Caroline van Rooijen is letterlijk onder aan de ladder begonnen. Na het behalen van haar diploma op Gymnasium Camphusianum is zij op 1 mei 1988 als receptioniste/telefoniste in dienst getreden bij het kantoor van J. Oosthoek en mr. A.Z. Snoek, destijds notarissen te Gorinchem. Bij dit kantoor ligt de oorsprong van haar belangstelling voor het notariële vak en heeft zij zich in de volle breedte daarvan kunnen ontwikkelen.

Dit heeft geresulteerd in het volgen van de opleiding tot notarisklerk, een gedegen opleiding die een goede basis vormde voor de latere universitaire opleiding. In juli 2001 rondde Caroline haar opleiding aan de Universiteit te Nijmegen succesvol af. Tijdens haar studie vloeiden onder het motto werken en leren theorie en praktijk naadloos samen.

Sinds december 2009 is notaris Van Rooijen verbonden aan Van Leussen Van den Broek notarissen, waarbij zij per 1 januari 2011 tot notaris werd benoemd als opvolger van notaris mr. F.G. van den Broek in de toenmalige gemeente Graafstroom. Vervolgens is zij op 3 juli 2014 – binnen Van Leussen Van den Broek notarissen – tot notaris benoemd in Gorinchem als opvolger van mr. A.Z. Snoek.

Hiermee is voor Caroline de cirkel rond, nu zij – als geboren en getogen Gorcumse (“bliek”) – in deze gemeente, in de voetsporen van haar eerste notariële werkgever, het notariële vak kan uitoefenen.

 

 

 

Notarissen

Snel contact

Wilt u meer informatie? Vul hieronder uw vraag in en wij nemen graag contact met u op, zonder dat de 'kostenteller' meteen gaat lopen.