notaris mr. Yvonne Wansleeben

Mr. Yvonne Wansleeben is notaris op onze vestiging in Arkel. Zij is geboren en getogen in de Vijfheerenlanden (Lexmond) en de Alblasserwaard (Tienhoven).

Na het afronden van haar studie notarieel recht aan de universiteit van Utrecht is zij een aantal jaren werkzaam geweest in het notariaat in Noord-Brabant. Hier is de basis gelegd voor haar verdere loopbaan en heeft zij zich de algemene praktijkuitoefening van het notariële vak eigen gemaakt.

Na ongeveer vijf jaar werkzaam te zijn geweest in het notariaat is zij sinds 2007 in dienst bij Van Leussen Van den Broek notarissen. Hier heeft zij zich vervolgens naast het uitoefenen van de algemene praktijk verder ontwikkeld, in eerste instantie met de nadruk op de registergoed- en agrarische praktijk. Vervolgens heeft zij zich gespecialiseerd in de familiepraktijk en estate-planning.

Sinds 3 juli 2014 is zij – binnen Van Leussen Van den Broek notarissen – tot notaris benoemd in Arkel (gemeente Giessenlanden), als opvolger van mr. W. van Leussen.

Notarissen

Snel contact

Wilt u meer informatie? Vul hieronder uw vraag in en wij nemen graag contact met u op. Indien u een offerte wenste aan te vragen vult u dan het volgende formulier in!