Mededeling afsplitsing kantoren

 

Met ingang van 1 juli 2020 worden de vestigingen te Arkel en Gorinchem voortgezet door notaris mevrouw mr. Y. Wansleeben onder de naam ArkelStad Notarissen. Bezoekadressen met bijbehorende dossieradministraties blijven op de vertrouwde locaties aan de Raadhuisstoep 1 te Arkel en de Kleine Landtong 17 te Gorinchem. Het kantoor van Van Leussen van den Broek notarissen blijft, met bijbehorende dossieradministraties, eveneens op het vertrouwde adres gevestigd aan de Graafdijk-Oost 11a te Molenaarsgraaf.

Heeft u een lopende zaak?

Lopende zaken worden afgehandeld op de gebruikelijke wijze. U kunt voor het passeren van uw akte terecht op het adres waarvoor u reeds een uitnodiging heeft ontvangen.

Wilt u een nieuwe zaak aanbrengen?

Zaken die worden ontvangen via de gebruikelijke post- en e-mailkanalen van Van Leussen Van den Broek notarissen zullen gedurende enkele maanden worden verdeeld tussen Van Leussen Van den Broek notarissen en ArkelStad Notarissen, tenzij u uitdrukkelijk een voorkeur voor één van beide kantoren aangeeft.

De website met nadere contactgegevens van de notariskantoor ArkelStad vindt u op www.arkel-stad.nl.

Ons kantoor

Snel contact

Wilt u meer informatie? Vul hieronder uw vraag in en wij nemen graag contact met u op. Indien u een offerte wenste aan te vragen vult u dan het volgende formulier in!