toegevoegd notaris mr. Esther Ostendorf-Dekker

Na het afronden van het gymnasium aan de Oude Hoven in Gorinchem ging Esther rechten studeren aan de Universiteit Utrecht. Vanaf het begin was het voor haar duidelijk: het zou de notariële richting worden en dat bleek ook de juiste keuze.

Na voltooiing van haar studie is Esther haar loopbaan als kandidaat-notaris begonnen bij een notariskantoor in Midden-Nederland. Zij is daar ruim 7 jaar werkzaam geweest en plukt nog steeds de vruchten van de gedegen opleiding die zij daar heeft mogen genieten, in het bijzonder in de personen- en familierechtpraktijk. Sinds 2007 is Esther lid van de Vereniging van Estate Planners.

Eind 2008 is Esther als kandidaat-notaris aan de slag gegaan bij notaris Snoek in Gorinchem, welke praktijk medio 2014 werd overgenomen door Van Leussen Van den Broek notarissen, waar Esther sindsdien met veel plezier werkzaam is.

Sinds 29 september 2016 is Esther toegevoegd-notaris in Gorinchem. Zij houdt zich in het bijzonder bezig met de ondernemingsrechtpraktijk in de meest brede zin van het woord, waarbij ook de privé-situatie van de ondernemer zeker niet uit het oog verloren wordt.

 

 

Ons kantoor

Ons team

Snel contact

Wilt u meer informatie? Vul hieronder uw vraag in en wij nemen graag contact met u op. Indien u een offerte wenste aan te vragen vult u dan het volgende formulier in!