toegevoegd notaris mr. Nienke van Gelderen

Aansluitend aan haar middelbare schoolopleiding aan het Gymnasium Camphusianum te Gorinchem studeerde Nienke rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht. Na een start in de richting Recht, Bestuur en Management, ging haar interesse steeds meer uit naar het notariaat. Die keuze bleek een schot in de roos. De combinatie van het juridische aspect met de menselijke kant van het notariaat sprak haar erg aan.

Zij studeerde eind 2002 af en begon het jaar daarop als kandidaat-notaris bij een notariskantoor in het midden van het land, waar zij een degelijke basis heeft kunnen ontwikkelen voor de uitoefening van haar vak. Na ruim 5 jaar bij dit kantoor koos zij voor een werkkring, meer in de regio waar zij opgroeide (Land van Heusden en Altena). Na kantoren in Tilburg en Zaltbommel is Nienke per 2014 in dienst getreden bij Van Leussen Van den Broek notarissen in Gorinchem.

Op 29 september 2016 is Nienke beëdigd als toegevoegd-notaris te Gorinchem.

Mede door het raakvlak van de juridische en menselijke kant heeft Nienke zich gespecialiseerd in het Personen- en Familierecht. Zij is de leidinggevende op deze afdelingen van onze vestigingen. Sinds 2007 is zij lid van de EPN (Vereniging voor Estate Planners in het Notariaat). U kunt bij haar terecht voor testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, schenkingen, estate-planning en nalatenschapsafwikkeling.

 

Ons kantoor

Ons team

Snel contact

Wilt u meer informatie? Vul hieronder uw vraag in en wij nemen graag contact met u op. Indien u een offerte wenste aan te vragen vult u dan het volgende formulier in!