Van Leussen Van den Broek notarissen

Van Leussen Van den Broek notarissen is een modern en dynamisch notariskantoor, centraal gelegen in Nederland.

Wij hebben ons door de jaren heen onderscheiden door efficiënte bedrijfsvoering. Wij bieden snelle service en gedegen kwaliteit, waardoor ons kantoor een bijzondere positie heeft verworven in de wijde omgeving.

Door strakke organisatie en uniformiteit in onze werkwijze zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste notariskantoren in Nederland met vestigingsplaats Molenaarsgraaf.

Dankzij vooruitstrevende automatisering, een gunstige prijsstelling en persoonlijke aandacht voor onze cliënten, blijven wij nastreven een gebied te bedienen dat ruim voorbij onze vestigingsplaats reikt.

Van Leussen Van den Broek notarissen streeft ernaar zijn cliënten niet alleen een scherp tarief, maar tevens een all-in tarief te bieden, zodat u van tevoren exact weet waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

Met deze no-nonsense aanpak geven wij de consument wat hij van een notaris verwacht, service en kwaliteit voor een nette prijs.

Ons kantoor

Snel contact

Wilt u meer informatie? Vul hieronder uw vraag in en wij nemen graag contact met u op. Indien u een offerte wenste aan te vragen vult u dan het volgende formulier in!