Vestiging

Onze kantoor in Molenaarsgraaf is uitstekend bereikbaar vanuit, en centraal gelegen in, de vierhoek Rotterdam, Utrecht, Tilburg en Den Bosch.

Vestiging Molenaarsgraaf:

Graafdijk-Oost 11a
2973 XA MOLENAARSGRAAF

Telefoonnummer: 0184-641600

Postadres: Postbus 26 - 4200 AA GORINCHEM

Kantoor Molenaarsgraaf kl.jpg

Afsplitsing kantoren

Met ingang van 1 juli 2020 worden de vestigingen te Arkel en Gorinchem voortgezet door notaris mevrouw mr. Y. Wansleeben onder de naam ArkelStad Notarissen. Bezoekadressen met bijbehorende dossieradministraties blijven op de vertrouwde locaties aan de Raadhuisstoep 1 te Arkel en de Kleine Landtong 17 te Gorinchem. Het kantoor van Van Leussen van den Broek notarissen blijft, met bijbehorende dossieradministraties, eveneens op het vertrouwde adres gevestigd aan de Graafdijk-Oost 11a te Molenaarsgraaf.

De website met nadere contactgegevens van de notariskantoor ArkelStad vindt u op www.arkel-stad.nl.

Notaris Goes is:

Bewaarder van alle aktes van oud-notarissen D.C. Goes, F.G. van den Broek, C.J. Dekker, C.T.T. van Rooijen (inzake Molenwaard), D.C. Ottevangers en J. van Troost.

Bezoekadres met bijbehorende dossieradministraties blijft op de vertrouwde locatie aan de Graafdijk-Oost 11a te Molenaarsgraaf.

Notaris Wansleeben is:

Bewaarder van alle aktes van oud notarissen W. van Leussen, C.T.T. van Rooijen (inzake Gorinchem) en A.Z. Snoek.
Bezoekadressen met bijbehorende dossieradministraties blijven op de vertrouwde locaties aan de Raadhuisstoep 1 te Arkel en de Kleine Landtong 17 te Gorinchem.

 
 

Snel contact

Wilt u meer informatie? Vul hieronder uw vraag in en wij nemen graag contact met u op. Indien u een offerte wenste aan te vragen vult u dan het volgende formulier in!